Followers

Artwork sepanjang 5 tahun di MITIB~
assalamualaikum..hehe.. hari nie nak kongsi artwork2 yang telah inni hasilkan sepanjang 5 tahun menjadi penuntut di MITIB. alhamdulillah walaupun terlibat dengan sangat banyak program yang dianjurkan di sekolah.. namun , ada juga masa untuk inni siapkan artwork ini.. lagipun, melukis ni antara hobi inni pada waktu lapang..hehe.. enjoy~
KOMIK SPONTAN : sahabat sejati..
KOMIK SPONTAN : doa..
KOMIK SPONTAN : tido..
KOMIK SPONTAN : ketenangan..
KOMIK SPONTAN : belajar..
hehe.. komik nie sebenarnye untuk program ihya` ramadhan yg lepas.. tapi tak sempat siap pulak..~ wuu
nie komik mengarut jew~


[klik gambar untuk paparan yang lebih jelas]

sekian.. assalamualaikum.. (^_^)
0 comments | edit post
Reactions: 
Alhamdulillah.. kembali berblogger !
Bismillahirrahmanirrahim... Alhamdulillah... setelah inni menunggu sekian lama.. akhirnya tempoh perjuangan inni dalam SPM sudah pun berakhir..hehe.. yeay ! Sape lah yang tak happy bile SPM dah hbes an... hehe.. dan alhamdulillah juga.. akhirnya inni dapat berblogger semula di blog usang ini (berhabuk dahh..hehe ~) untuk sama2 menuai ilmu pengetahuan yang boleh dikongsi..

first of all, inni nak ucapkan tahniah kepada semua calon SPM 2012 kerana kita dapat mengharungi perjuangan bersama sama... lapangkan hati lepas da habis SPM nie ? hehe.. tepuk dada, tanya selera anda.
rasanya dah lama sangat dah inni tak post apa2 dalam blog nie.. rasa rindu na menulis semula.. tp bile mengarang ayat nie.. seolah olah macam dah hilang skill untuk menulis lah.. haha... pape je lah...

oke oke... hari ni inni nak merepek je.. hehe,, tak sangka pulak kan.. tup tap tup tap.. pejam celik pejam celik.. dah tingkatan 5 inni nie.. dah lepas spm punn.. dah hbes zaman persekolahan dah pun ! huhu.. banyak sangat kenangan yang inni tempuhi bersama rakan2 seperjuangan dekat MITIB tu.. hehe.. banyak sangat. cerita pasal kawan nie.. inni mempunyai rakan2 yang sangat hebat di MITIB. diorang nie ade kelebihan masing2 dan melengkapi antara satu sama lain.. hehe.. rasa macam na describe sorang2 je kat sini... hbes la korng .. aku jual nama korang kt sini.. jgn marah ea? kata SOHABAT ! (ikut lahjah bro hatta ..)

azim hussein : the great "story teller"~
ammar nasha : the "style" kid~
muhaimin adni : the "add math" genius~
nuqman azmi : the "gadget" one~
hafiz saif : the "3rd eyes"~
muttaqin shamaruddin : the "model" of the years~
hisyam haris : the "wall of sound"~
hafiz sarudin : the old "YB"~
hubaib aziz : the great "photographer"~
afif sardini : the funny "director"~
fikri rafie : the "kamen rider"~
aminul jawawi : the "tarannum" master~
syakir yusof : the extraordinary "genius"~
muzammil murad : the big "imam"~
nik haikal nik soh : the best "speaker"~
haziq idris : the "smarter" person~
ras adib ramlan : the super "mechanic"~
shahiman manja : the great "cheater"~
zahir sani : the great "thinker"~
syanil tsaure : the awesome "designer"~
salam sani : the "head" school ~
imran haqqi : the "unknown" character~
wafiy roslan : the "funniest" ever~
hatta salim : the best "actor"~
asyraf shahran : the anime "artist"
luqman talib : the "silent" one~

hehe... tu je kot na cerite kali nie.. jumpe lagi..hehe... inni harap korang sume tak lupekan inni...
Assalamualaikum~ :)
0 comments | edit post
Reactions: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...