Followers

awal tahun yang busy~
testing....testing.....bismillahirrahmanirrahim.....assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh....
apa khabar semua pembaca setia blog inni akhafullah ni....hmmm....da lme rsenye ta tulis entri utk blog nie....biasa lah busy je memanjang....hehe... alhamdulillah..syukur inni terhadap allah kerana dengan limpahan taufik dan hidayahnye...inni dipanjangkan umur dan diberi kesempatan untuk menulis lagi entri dalam blog nie....ehem2...(sket tekak jap...hehe..)

awal tahun ni inni agak busy dengan bermacam2 perkara...tapi pelajaran tak dilupa...hehe... pertama nya alhamdulillah taun nie inni sekali lagi diberi kepercayaan oleh JAIS utk merecordkan satu lagu selawat di HIJJAZ RECORS selepas recording asmaul husna di INTEAM RECORDS pada taun 2010..sempena maulidurrasul peringkat negeri selangor yang diadakan pada 5 feb yang lepas....alhamdulillah juga majlis tersebut dijalankan dengan lancar dan mendapat sambutan daripada banyak pihak seluruh selangor.

seterusnya..taun nie juga inni ambil result SMA dan SMATQ...alhamdulillah..de2 dapat jayyid jiddan..
SMA - 88.0%
SMATQ - 85.3%
haha.....tade la pndai mne pun inni ni....alhamdulillah je la....hehe

alhamdulillah jugak...kemahiran amal islami peringkat MITIB telah dijalankan dengan jayanya.... n inni taun nie masuk 4 acara...hehe...(macam tamak je..)..sebenarnye 3 je...tp jadi batu loncatan lak...hehe...ni keputusannye...
nasyid - johan
syarahan BA - johan
forum BM - naib johan
khat - ketiga....

hehe...tu je na cite.....assalamualaikum.....
0 comments | edit post
Reactions: 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...