Followers

Entri malas tahap gaban .
Assalamualaikum semua .
Moga semuanya dibawah perlindungan dan naungan Allah . amin .

Post ini bukan post ilmiah .

Harini aku taknak bercerita lebih-lebih . Cuma nak bagitahu yang pertengahan tahun ini aku agak busy dan mungkin tak dapat nak buat entri baru . Tapi insya allah aku akan cuba juga walau camnepun . Kalau korang nak ikuti perkembangan aku , just add me on facebook : Inni Akhafullah . Ade gambar aku kt situ . aku lah tu . haha . 

Nak dijadikan cerita . sebenarnya aku rajin je nak perah otak tulis sumtin untuk dikongsikan dengan sahabat2 aku di laman sosial . Cume kalau aku just bagi ayat2 simple aku post kat facebook . Untuk blog nie mungkin kalau aku nak buat artikel about sesuatu perkara yang aku rasa aku perlu tulis tentang subjek tersebut . So , aku minta maaf kalau tiada entri untuk kome semua .

Aiwah . Cukuplah tu untuk malam nie .

Wasalam warahmatullah .
Labels: , edit post
Reactions: 
0 Responses

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...